2010. augusztus 26., csütörtök

Spanyolország numero 3

Na itt is vagyok még mindíg. A csere zajlik szépen, tegnap volt az utolsó dráma workshop, pénteken bemutató. Addig is ma voltunk Logrono-ban várost nézni. Minden jó volt, sétáltunk is, voltunk egy borászatban is(ahol mellesleg 6 000 000 üveggel voltam 1 légtérben), valamint voltunk Tapasbárban is. Tapas annyit tesz, aki nem tudná, h ha valaki ezekben a bárokban rendel valami innivalót, akkor kap mellé valami harapnivalót is. Nem kell sokra gondolni, csak valami kicsit. Az egyik helyen ahol voltunk például ilyen szendvicsek vártak.



A többi fényképről nagyon nem kell semmit mondani. Van itt utcalátkép, utcatábla(amik mellesleg sztem iszonyat jók), Daniról kép(napszemüvegében meg Zsili meg én), graffiti(ami nagyon tetszett), pohár bor, hordó borok, szval tényleg minden ami egy jó naphoz kell... :)

Aichon






4 megjegyzés:

  1. Klassz képek ismét :) A hordók valami szemet gyönyörködtetőek...persze az is dob a megítélésen, hogy bort sejtek bennük *nyamm*

    A boros pohár meg elsőre úgy néz ki, mintha lebegne, de az is nagyon sokatmondó. Egy képen a folyamat kezdete, és vége :)

    VálaszTörlés
  2. A poharas-szőlős nagyon ott van !!!!!

    VálaszTörlés
  3. Hola hola!! i discover a good blog with very nice photos :)
    Logroño is a good place to take photos haha.
    I hope see you another time in this land ;P

    A big penguin hug from Spain!

    Sara

    VálaszTörlés
  4. Thx Sara.
    Where are your photos in internet? I would like to see them... :)

    Krisz

    VálaszTörlés